Invitatul meu în episodul cu numărul 16 este cunoscutul Chef român Adi Hădean. Scriitor, gastronom, blogger culinar, pe Adi Hădean se poate să îl știți și din emisiunea MasterChef, unde a participat în calitate de jurat în anul 2014.
În acest episod discutăm despre lansarea ghidului Gault et Millau în România, despre importanța educației gastronomice pentru bucătarii profesioniști, despre criza de personal datorată emigrării, despre viață, în general, dar și multe altele.
Am înregistrat acest episod în superbul studio sau laborator al dlui Hădean, Attic Lab Bucharest.

Adi Hădean: “Eu încerc să nu dau sfaturi. Mă formez în felul acesta. Să nu dau și să nici nu primesc sfaturi pentru că, și una, și alta, după mine, sunt instituții păguboase. Cine vrea să fie bucătar, să fie bucătar, e simplu. Pui mâna și faci mâncare. Vezi cum îți iese, dacă îți place, e bine, dă-le și altora, dacă nu-ți place, mai încearcă o dată. E simplu, dar e complicat în același timp. Trebuie să muncești mult.”
Pentru a fi la curent cu “rețetele fără secrete”, dar și cu cele mai recente proiecte ale sale, puteți accesa blogul său www.adihadean.ro sau și îl puteți urmări pe instagram @adihadean și @meatic.restaurant. Atenție însă, și privitul poate crea dependență, mai ales pofticioșilor! 🙂
Ce-ți dorești cu adevărat nu are importanță, ce ești tu cu adevărat are importanță și ce ești tu cu adevărat se manifestă că vrei, că nu vrei.
Show Notes:
Pentru că am încercat să fiu atent la discuția noastră și ușor presat de timp, am uitat să amintesc de cea mai recentă carte a sa, apărută în anul 2016 și intitulată #24centimetri. “În parte o autobiografie, în parte un manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată, [cartea] răspunde multor întrebări pe care și le pun admiratorii lui Adi Hădean”.
Dacă v-a plăcut acest episod sau orice alt episod Silviu Țolu Podcast Show m-ar ajuta să-mi lăsați un review pe iTunes și să recomandați podcastul prietenilor!
L-ați auzit și pe dl Hădean spunând că trebuie să muncești mult pentru a fi un bucătar bun și chiar dacă dumnealui preferă să nu aibă o definiție a succesului, permiteți-mi să vă reamintesc că: