Invitatul meu în episodul 22 la Silviu Țolu Podcast Show este Cristian Zamfirescu, alias Cristian Zink, un artist tatuator român care locuiește și tatuează (în propriul lui studio) la New York.

Cristian Zink este din București, a absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” și mai apoi, în anii ’80, Academia de Arte „Nicolae Grigorescu”. A locuit o vreme în Italia după absolvirea facultății, iar mai apoi a decis să se mute în Statele Unite, unde, din cauză că nu a găsit o galerie de artă unde să își vândă picturile, a trebuit să se reorienteze către arta tatuajului. Acum are propriul său studio, The Queens Ink Tattoo.

Cristian ZINK @ Queens Ink Tattoo ©

Mai multe informații despre Cristian și imagini cu tatuajele făcute de el puteți găsi pe website-ul său, cristianzink.com.

Discuția noastră este una relaxată, dar plină de informații utile despre un artist român care are succes în ceea ce face, în afara țării (fapt cu atât mai îmbucurător). Eu chiar am fost curios să descopăr lucruri din culisele acestui tip de artă despre care știam foarte puțin și, am mai aflat, cu surprindere, că eu și Cristian avem cel puțin un lucru în comun: ceea ce ne doream să devenim atunci când eram mici. Eu nu mai spusesem asta nimănui până acum :).

Vă invit, așadar să îl descoperiți pe Cristian Zink, așa cum este: un tip cool, pasionat de munca sa, un personaj foarte interesant, un om educat ca artist și care se exprimă în propriul său stil ca un artist.

În altă ordine de idei, la mulți ani 2019!

ST: Ce te face fericit?

Cristian Zink: “Eu în general sunt o fire fericită… sunt calm, sunt fericit eu cu mine. Cred că un tatuaj bine făcut de către mine sau o pictură bine făcută mă fac să mă simt împlinit. Sigur, mai am tot felul de fericiri… să merg cu motocicleta de exemplu, oamenii, prietenii…”

Un alt interviu bun, de unde puteți afla mai multe despre Cristian Zink este cel de pe viitorulromaniei.ro

View this post on Instagram

Picture credit to @that_randumb_kid_

A post shared by Cristian Zink (@cristian_zink) on

Dacă v-a plăcut episodul 22 cu artistul tatuator Cristian Zink sau orice altă conversație STPS, îmi puteți lăsa un review pe iTunes și puteți share-ui episodul preferat cu prietenii.

Notițe și linkuri uitle pentru toate episoadele Silviu Tolu Podcast show găsiți pe silviutolu.com la categoria Podcast.

Mulțumesc echipei MOTA – episodul de astăzi a fost realizat cu sprijinul lor. MOTA este un band românesc de genți și accesorii din piele pentru bărbați – cu care eu colaborez de câteva luni.

Până când ne vom reauzi, să nu uităm că

Succesul e de partea celor muncitori!

Pe data viitoare!

Cristian Zink la Silviu Țolu Podcast Show
Listen to Stitcher

Episoadele anterioare le puteți asculta accesând categoria Podcast de pe blog.