Ca oricărui bărbat pasionat de tot ceea ce înseamnă lifestyle masculin, și mie îmi plac ceasurile. Consider că, alături de o geantă de calitate, ceasul este accesoriul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui gentleman modern. Așadar, când îți pui la punct garderoba, pantofii, geanta și ceasul sunt elementele care completează o ținută corectă. Restul accesoriilor sunt extra. Relativ recent am avut o minunată experiență de învățare despre orologerie (și am vă povestesc imediat mai multe), așa că am fost cu surprins într-un mod plăcut atunci am primit provocarea de a integra în ținutele mele noul HUAWEI WATCH 3 Pro, proaspăt lansat, mai ales că începusem să cochetez cu ideea achiziționării unui smartwatch. Iar acesta este cu adevărat smart.

Huawei Watch 3 Pro - Silviu Tolu

Pentru context, primul meu ceas a fost unul electronic, verde, cu crocodili desenați pe brățară, pe care l-am primit de la ai mei când eram la grădiniță, iar de atunci am avut mai mereu un ceas la încheietură. Copil fiind, mi se părea că ceasul îmi dă un aer matur, pe tata îl vedeam în fiecare dimineață când îl punea pe al lui înainte să plece la serviciu.

Însă experiența care m-a făcut și mai interesat despre această industrie fascinantă a fost un curs pe care l-am făcut în cadrul MBA-ului la Bologna Business School, denumit Gemology and Watches, unde am studiat mai atent caracteristicile și complicațiile ceasurilor clasice, dar și puterea ‘disruptive’ a smartwatch-urilor.

Atunci am început să mă gândesc să îmi cumpăr și eu unul, mai ales că mulți dintre prietenii mei își luaseră un smartwatch și erau foarte mulțumiți.

Bun, acum să vă povestesc și despre campania celor de la Huawei, #ExploreMore of your Summer și experiența mea de până acum cu Huawei Watch 3 Pro, pe care l-am purtat aproape în permanență de mai bine de o săptămână.

#ExploreMore of your summer și #Huawei21DayChallenge pornesc de la ideea că în 21 de zile îți poți forma un obicei nou pentru a deveni cea mai bună versiune a ta vara aceasta și că poți face o schimbare pozitivă alături de HUAWEI WATCH 3 Pro. Ce mi-a atras mie atenția la acest ceas în primul rând a fost design-ul – timeless, elegant, cu un aspect cool datorită materialului din care este făcut și a finisajului (modelul pe care îl am eu este din titan, ceea ce îl face și foarte ușor pe mână), dar și funcțiile profesionale de monitorizare a sănătății și a fitness-ului – chiar dacă sunt în vacanță, m-am trezit într-o zi cu chef de flotări și abdomene tocmai pentru a vedea pe ceas cum mi se schimbă bătăile inimii la efort

Apelurile e-SIM și senzorul pentru detectarea temperaturii pielii sunt funcții noi și sunt foarte utile. Eu spre exemplu, am primit la un moment dat un apel și am răspuns direct pe ceas, ceea ce mi s-a părut foarte tare, ca dintr-un film SF. Faptul că pot să înregistrez notițe audio mă ajută enorm ca să îmi amintesc diverse lucruri pe care le văd, mai ales că sunt în vacanță și îmi salvez în felul acesta diverse scene pe care le pot documenta ulterior pe Instagram sau pe blog. Și nu în ultimul rând, fiind o persoană care se folosește foarte mult de imagini și de vizual pentru inspirație, mi-a plăcut mult să îmi aleg diverse fundaluri (sau watch faces), pe care le-am corelat cu outfitul pe care am ales să îl port în momentul respectiv și care, by the way, se văd foarte bine pe ecranul mare, de safir.

Huawei Watch 3 Pro

Apropo de asta, mai jos puteți vedea și modul în care am răspuns provocării Huawei, aceea de a crea câteva ținute pornind de la HUAWEI WATCH 3 Pro, dar și mai multe ipostaze în care l-am purtat eu de când am plecat în vacanță, inclusiv pe avion și în piscină (nu în același timp, normal 😅).

https://www.instagram.com/p/CQvNGnCDtK3/

Așadar, vă invit și pe voi să descoperiți challenge-urile de pe Huawei pentru a putea câștiga premii speciale și, dacă sunteți interesați să vă achiziționați și voi un HUAWEI WATCH 3 Pro, puteți folosi tot acest link pentru preorder ().

Huawei Watch 3 Pro - Review by Silviu Tolu
Mod avion pe zborul spre Mykonos
Huawei Watch 3 Pro - silviutolu.com
Și în pisicină, cum vă spuneam

Asta voiam să povestesc. Sfatul meu, #ExploreMore of your Summer and enjoy yourself doing so!

#Huawei #HUAWEIWatchSeries #ExploreMore #Huawei21DayChallenge