În ultimul episod din sezonul întâi la Silviu Țolu Podcast Show îl am alături pe carismaticul artist Jean Gavril, despre care dacă nu ați auzit încă, veți auzi cu siguranță în viitorul apropiat, pentru că Jean este pus pe fapte mari, este un tip cool și are și talent cu carul.

Mai mult decât atât, Jean Gavril este și student la arhitectură, iar în episodul cu numărul douăzeci vom afla mai multe despre cum a ales această facultate. S-a născut la Constanța și a început cursurile de muzică după ce a primit o chitară cadou de la părinții lui. În prezent colaborează cu HaHaHa Production și Roton și e pe punctul de a lansa piese noi. Eu zic că e de urmărit.

Și pentru că ne apropiem de vacanță, conversația noastră din acest episod este una relaxată, dar sinceră: vorbim despre viața de artist, ce anume îl inspiră, despre cărți și de ce îi place să se înconjoare de Do-ers, de oameni care fac lucruri, precum și cu cine i-ar plăcea să stea de vorbă la un pahar cu vin. Surpriza sunt intervențiile muzicale ale lui Jean… mie mi-au plăcut foarte mult și mi se par potrivite pentru acest final de sezon.

Marius Chivu la Silviu Țolu Podcast Show

Jean Gavril: “Să nu-ți fie frică, să fii sincer cu tine și… dacă îți este frică e foarte bine, pentru că frica este cel mai productiv motor.”

Silviu Tolu si Jean Gavril la Silviu Tolu Podcast Show

Pe Jean îl puteți urmări pe Instagram (@jeangavril) sau pe Facebook, pe pagina sa (de artist, desigur).

Show notes

Dan Byron

Mastering the Music Business

Charles Bukowski

Cele 5 rani de Lise Bourbeau

Morning pages

Pat Pattinson – Writing better lyrics

Freddie Mercury

Tom Waits

Different Motorcycle – un proiect foarte cool

Mircea Eliade – Oceanografie – Invitație la ridicol

Vreau să vă mulțumesc dacă ați ascultat până la final și să le mulțumesc celor care au ascultat cel puțin una dintre conversațiile pe care le-am avut cu invitații în acest prim sezon la Silviu Țolu Podcast Show.

Session la studio la motoare. #cuțitlaabdomen

A post shared by Jean Gavril (@jeangavril) on

Am înregistrat episodul 20 cu Jean Gavril la spațiu Qreator by Iqos… pentru show notes și linkuri utile puteți accesa, ca întotdeauna secțiunea Podcast din homepage-ul silviutolu.com.

Ultima piesă pe care am ascultat-o la finalul discuției noastre se numește Picioarele reci. ↓

Dacă v-a plăcut discuția mea cu Jean sau orice alt episod, îmi puteți lăsa un review pe iTunes și puteți share-ui partea preferată cu prietenii.

Ne reauzim la toamnă, cu un nou sezon cu invitați la fel de valoroși și sper eu, cu suprize în ceea ce privește formatul acestui show.

Marius Chivu la Silviu Țolu Podcast Show

Listen to Stitcher

Pentru ultima oară în sezonul cu numărul unu:

Nu uitați că succesul e de partea celor muncitori!

Vă doresc vacanță frumoasă!

PS: Mi-am permit să împrumut titlul romanului unui mare scriitor, James Joyce. Iertată fie-mi îndrăzneala.