În episodul 15 stau la povești cu Mihnea Gheorghiu, Global Digital Creative Director la Publicis Milano – în continuarea seriei invitaților din publicitate.

Mihnea e un tip cool, autentic, are o voce perfectă de radio, lucrează în publicitate din 2005 (răstimp în care a câștigat nenumărate premii) și este un storyteller înnăscut. Dar sunt convins că vă veți da seama de toate aceste calități ale sale din episodul de astăzi de la Silviu Țolu Podcast Show, episod în care acoperim multe subiecte, de la călătoria sa (la propriu, prin 8 orașe din lume) în domeniul creativ, sfaturi pentru tinerii care vor să lucreze într-o agenție, la literatură și la cum a ajuns să lucreze în Milano la campaniile virale Diesel – Go with the flaw și muuulte altele.

Apropo, ca să mă folosesc și de clickbait, Mihnea este și un dintre creativii care stau în spatele spotului Altex cu “Da’ halatu’ doamnă, halatu’, cât e halatu’?” (vedeți mai jos).

Urmăriți-l pe Instagram @mrsbrebenel și pe site-ul lui, makelovenotphotoshop.com

Este un episod mai lung, dar este un episod foarte bun și sper să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut și mie să îl înregistrez și să îl ascult din nou când l-am editat.

“Ne împrietenim și ne adunăm mai mult găsind ce urîm în comun, nu ce iubim în comun, sau ce ne place sau ce ne inspiră în comun.”

Marius Chivu la Silviu Țolu Podcast Show

Mihnea Gheorghiu la Silviu Țolu Podcast Show

Am avut puțin ghinion de o bormașină la începutul interviului, însă discuția e atât de bună încât nici nu mai contează (zic eu), iar în restul timpului ne acompaniază un jazz relaxant. Oricum, scuze. 🙂

Mihnea: “If you wanna get better, have one idea a day.”

Spoiler alert: apar în interviu și câteva cuvinte care încep cu P, dar pe care le-am păstrat pentru autenticitate. Sorry mom.

Miami Ad School Hamburg

Campanii Diesel – Go with the flaw (10+ mil. views)

Campania Say No To Uncool Wool filmată de Hypno

Tabachera din Bagombo – Kurt Vonnegut

Discworld – Terry Pratchett

The hitchhikers guide to the galaxy – Douglas Adams

American Gods – Neil Gaiman

Catch 22 – Joseph Heller

Morning Pages

Dominic Wilcox – The reinvention of normal

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Dacă v-a plăcut acest interviu, vă recomand să le ascultați și pe cele cu Sandra Bold, Cătălin Dobre și Mihai Botărel, tot cu povești din industria advertisingului. De asemenea, îmi puteți lăsa un review pe iTunes și puteți share-uii episosdul cu prietenii, ca să ajungă la cât mai mulți oameni! Mulțumesc.

Am înregistrat acest episod la NOA Restoclub, pe Calea Victoriei nr. 26. Noa este localul perfect pentru a lua prânzul sau cina, dar și pentru a evenimente private sau pentru a vă sărbători ziua de naștere. Vă recomand să le faceți o vizită când sunteți în zonă!

Până data viitoare:

Nu uitați că uccesul e de partea celor muncitori!

Marius Chivu la Silviu Țolu Podcast Show

Listen to Stitcher

The Bi-R life. #irl #gearvr

A post shared by Mihnea Gheorghiu (@mrsbrebenel) on