În episodul de astăzi stau de vorbă cu Răzvan Crișan, antreprenor în industria ospitalității și genul de om care nu face rabat de la principiile, de altfel sănătoase, pe care le are.

În episodul 5, el Îmi povestește despre cum a creat, fără să vrea, zarvă la Unicef cu o scrisoare pe care le-a trimis-o atunci când avea cincisprezece ani, ce înseamnă antreprenoriatul pentru el și de ce ar trebui să cultivăm o eternă nemulțumire în noi înșine.

Răzvan Crișan: “Într-o piață și într-o cultură cum e România, în care ne e foarte ușor să fim răpiți de peisaj și în care cultura succesului este să ți se urce la cap foarte repede, trebuie să stay grounded și te antrenezi pentru a fi etern nemulțumit ca să poți evolua.”

S-ar putea să-l știți pe Răzvan de la M60 Cafe sau Spațiul M60 și, mai recent, de la Kane Seasonal Bistro, unde am și înregistrat acest episod.

Coffee, că n-o fi. Made in a V60 at M60. #hiphangouts #bucharest

A post shared by Silviu Tolu (@silviutolu) on

Îl puteți urmări pe Răzvan Crișan pe Facebook și Instagram.

Dacă v-a plăcut acest episod, nu uitați să-mi lăsați un review și să share-uiți podcastul cu prietenii.  De asemenea, vă recomand să-i faceți o vizită lui Răzvan la M60 pe Mendeleev nr 2 și la Kane, pe str. Tunari nr 60 A.

Am scris despre m60 Cafe într-un articol anterior despre coffee shop-urile de calitate din București.

Pentru mai multe episoade din Silviu Tolu Podcast Show, click here.

Succesul e de partea celor muncitori!