Invitatul din episodul cu numărul 18 este Răzvan Mercan, antreprenorul care stă în spatele brandului Monocult, cel mai cool brand de menswear de la noi, cu produse 100% autentice și Made in Romania.

Pe Răzvan (@razvanmercan) s-ar putea să îl știți dintr-un alt interviu pe blog, care a fost mai mult un chestionar despre stil personal. În acest episod însă, discuția este ceva mai serioasă și veți afla mai multe informații despre ce înseamnă să fii antreprenor în domeniul modei masculine în România, trucul la care Mercan recurge atunci când vrea să fie productiv și/sau creativ, ce anume ar trebui să ne facă pe toți fericiți, precum și sfatul pe care îl dă bărbaților români când vine vorba de #menswear.

Am înregistrat episodul la sediul Monocult, pe Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 38. Este o conversație plăcută, relaxată, exact așa cum trebuie să fie între doi prieteni. Sper să vă placă.

Mercan la Silviu Țolu Podcast Show
Culoare pentru sezonul de vară – o parte din colecția VICE de la Monocult
Răzvan Mercan la Silviu Țolu Podcast Show
Atenția la detalii – manșeta creată pentru a oferi lejeritate cămășii cu butoni (mai multe în conversația noastră)

Marius Chivu la Silviu Țolu Podcast Show

Răzvan, ce te face pe tine fericit?

Răzvan Mercan: “Mai nou descopăr așa, câte un pic, foarte puțin, am foarte mult de lucru aici, dar descopăr ceea ce se numește inner strenght. Și acela ar trebui să fie singurul lucur de pe planeta asta care te face fericit. Restul vin de la sine.”

Răzvan Mercan și Silviu Țolu / Silviu Țolu Podcast Show / www.silviutolu.com

Show notes

Răzvan Mercan from Monocult Clothing / Talks by Silviu Tolu
Click pe logo pentru a accesa site-ul Monocult

Episoadele cu Mihai Botărel și Mihnea Gheorghiu.

Episodul cu Matei Dima, aka Bromania.

Discuția despre mentori din episodul cu Tibi Clenci.

O carte pe care ar trebui să o citească și să o recitească toată lumea: Micul Prinț de Antoine Saint-ExupéryRăzvan Mercan la Silviu Țolu Podcast Show

Dacă v-a plăcut discuția mea cu Răzvan Mercan, v-aș fi recunscător dacă ați share-ui episodul cu prietenii ca să ajungă la cât mai mulți oameni și dacă ați lăsa un review favorabil pe iTunes.

Până data viitoare,

Don’t forget to escape majority!

și

Nu uitați că succesul e de partea celor muncitori!

Marius Chivu la Silviu Țolu Podcast Show

Listen to Stitcher

Notițe pentru restul episoadelor găsiți →aici