Hello, hello! Un nou episod (#24) din Silviu Tolu Podcast Show este gata să fie ascultat, pe iTunes, pe Spotify sau în alte aplicații de unde vă luați de obicei doza de podcasturi, iar astăzi stau de vorbă via Zoom cu Sebastian Cătălin Olar, creator, nu cum îi sugerează numele, al vaselor de lut, ci al ideilor.

Adică episodul acesta este unul din seria aceea de conversații cu publicitari, întotdeauna pătrunzătoare (adică insightful tradus din engleză cică), smart, funny (aici n-am mai scăpat de romgleză) și pline de concepte valoroase.

Așa cum v-am spus și în episodul trecut, cu Matthew Cross, pentru că sunt super prins cu finalul de trimestru (da, aproape că termin MBA-ul la Bologna Business School, online cel mai probabil), uploadez conversația cât mai raw, fără intro și alte edit-uri. Avem doar o pauză de cafea unde vorbesc puțin despre MOTA.

Întrebarea lui Sebastian Olar pentru ascultătorii STPS: Voi ce relație aveți cu făcutul de nimic? Cum vă raportați la făcutul de nimic?

Povestim despre primele noastre id-uri de messenger (v-am zis că e de râs), frumoasa călătorie a lui Sebastian în industria creativă de la noi, călătorie care poate abia acum începe, cu noul business care trebuia să fie deja activ dacă nu ne dădea virusul peste cap. Petrecem puțin timp și vorbind despre job-ul care îi definește acum brandul personal, anume controlor de bilete pe transportul în comun din Cluj.

Restul îl descoperiți voi pe parcus.

Silviu Tolu Podcast Show cu Sebastian Olar
Sebastian  Olar la Silviu Țolu Podcast Show
Sebastian Cătălin Olar la Silviu Țolu Podcast Show
Fotografia întreagă – seamănă cu Nicholas Cage? Voi ce credeți?

Portofoliul domnului controlor: https://cargocollective.com/theticketcontroller

Circles Creative: http://www.circlescreative.com/CIRCLES-CREATIVE.pdf

Vitrina Advertising

Art Directors Club

Una dintre cărțile care i-au fost de folos:

The Body Keeps The Score - Sebastian Cătălin Olar at Silviu Tolu Podcast Show

Pe Seba îl găsiți pe Facebook aici:https://www.facebook.com/SebastianOlar

Alte episoade cu prieteni care lucrează în Advertising (pe care îi și menționăm de câteva ori pe parcusul discuției):

Mihai Botărel

Cătălin Dobre

Sandra Bold

Mihnea Gheorghiu

Să ne auzim sănătoși și să nu uităm că

Succesul e de partea celor muncitori!