Invitatul meu din Episodul numărul 1 este fotograful de modă Tibi Clenci.

Tibi Clenci este înainte de toate, a proud father, așa cum menționează el însuși pe contul de Instagram, director creativ și unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion – și cel mai important în opinia mea – de pe meleagurile noastre.

El a colaborat cu publicații internaționale precum Vogue Japan, Vogue India (fiind primul fotograf stabilit în România care a avut această reușită), GQ Brazil, GQ Spain, Elle France și multe altele.

Tibi îmi este un bun prieten și de-a lungul anilor a fost un mentor pentru mine, atât pe plan profesional, cât și personal, el fiind și fondatorul agenției Allure Management.

În acest episod discutăm despre copilarie, rolul pe care l-a jucat sportul in viața lui, despre ce este creativitatea și ce anume îl inspiră, filmele lui preferate, dar și multe altele. Pentru a nu fi prea lung, am decis să împart acest interviu în două episoade.

Pe tibiclenci.com puteți vedea o selecție a celor mai apreciate fotografii ale lui Tibi, printre care câteva și cu subsemnatul.

TIbi Clenci at Silviu Tolu Podcast Show
Elle Man cover by Tibi Clenci

Show notes:

Enrique Badulescu – fotograf de modă de origine română.

Andreea Macri – fotograf, stilist.

Vali Bărbulescu – fotograf, DJ.

Filme preferate

Cloud Atlas

Taxi Driver

Parfum de femeie


Pentru o listă cu podcasturile mele favorite, vedeți notițele Episodului Zero.