După o absență (motivată) de două săptămâni, pentru că într-un weekend l-am botezat pe TJ, iar în celălalt am avut muuulte de făcut, revin cu Monday’s Moodboard, pe o temă foarte actuală, anume Work From Home.

Știm cu toții ce reprezintă, majoritatea am fost nevoiți să o practicăm, această muncă de acasă, sau altfel denumită (simpatic), tele-muncă, sau cum am auzit că o numesc italienii când urmăream încă și situația lor, tele-lavoro.

Mulți dintre noi au făcut diverse ajustări acasă pentru a da bine în work from home, mai exact în call-urile de zoom/skype/teams: am mai pus o plantă în fundal, am mutat biroul sau masa lângă o fereastră, ca să avem și lumină naturală etc – probabil am citit toți câte un articol de cum să-ți îmbunătățești biroul când lucrezi de acasă.

Ca inspirație am încercat să iau și din spații moderne, dar și fotografii alb-negru cu scriitori sau actori, dar am vrut diversitate – poate singura constantă sunt cărțile, care cu siguranță dau foarte bine ca fundal.

Așadar, acesta este Moodboard-ul Work From Home în varianta ideală:

Work From Home - Monday;ss a

În research am găsit birouri de vis, unele cu un view greu de bătut.

Work from home - Monday Moodbard
Work From Home
Work From Home

Altele cu o lumină perfectă:

Work From Home
Work From Home Mondays Moodboard by Silviu Tolu

Apoi am seria cu fotografii cu scriitori și actori la “masa lor de lucru”. Începem cu un Gabriel Garcia Marquez tânăr:

Urmat de un Cary Grant care își bea liniștit cafeaua în timpul unui call.

Și apoi alți băieți grei precum Henry Miller, J.D. Salinger (e cel ‘butt-naked’), Yukio Mishima, Dalton Trumbo etc.

Din păcate au fost câțiva artiști care nu au intrat pe Moodboard (printre care și Picasso, Bukowski, Hunter S. Thompson, Bob Dylan Jack Kerouac, James Baldwin ș.a.), dar poate voi fae o partea a doua la un moment dat, dedicată doar artiștilor.

Cam asta e cu moodboard-ul de astăzi. Dacă sunteți în Work From Home, dar mai ales dacă trebuie să mergeți la birou, vă doresc o săptămână liniștită și safe!

Iar dacă aveți timp, vă invit să vizionați interviurile din campania The Spirit Of MOTA, pe care o derulăm acum, of course, la MOTA:

Keep up with the cool stuff: https://www.instagram.com/silviu.tolu/

Mai multe Monday’s Moodboards.